КультФермерства

3285 кг гречаної каші з м'ясом

Рекорди
Перший органічний рекорд, встановлений під час проведення Агропорту у Львові, коли 20 поварів – членів асоціації «Західна Шеф Група» приготували 3285 кг органічної гречаної каші з м’ясом та грибами. Саме так вперше органічні виробники з усієї України надали свої продукти для спільної промоції. З Полтавщини, наприклад, привезли півтори тони гречаної крупи та 100 літрів олії. Харків’яни надали 300 кілограмів цибулі, київська компанія – 3 кілограми чорного перцю та півкіло лаврового листу. Фермери Львівщини, Волині, Тернопільщини дали 20 кілограмів грибів, 100 кілограмів моркви, майже 500 кг м’яса (телятини, яловичини та свинини), 15 кілограмів часнику, 50 кілограмів вершкового масла, а також тушонку, смалець та прянощі. Блюдо було приготовано повністю з сертифікованих органічних продуктів.
image

image