Достойне місце серед рекордів займає медовик-рекордсмен, що було приготований в рамках 5-ї річниці Агропорту у Харкові. Для приготування цього смаколика, вагою 110 кілограмів, було використано 24 кілограми цукру, 400 органічних курячих яєць, 14 кілограмів борошна, 10 кілограмів органічних вершків та 6 кілограмів органічного меду. Торт було проінспектовано і сертифіковано компанією «Органік стандарт», а партнерами рекорду виступили органічні виробники, серед яких: ТОВ «Органік Синтез», ТОВ «Дунайський аграрій», ТОВ «Органік МІЛК», ТзОВ «Етнопродукт», ПП «ГАЛЕКС-АГРО», ПП «Агроекологія», ТОВ «Дедденс Агро», ТОВ «УКРОЛІЯ», ТОВ «БІО-ФАРМ АГРОТРЕЙД ЛТД», ТОВ «НВО «УРС-УКРАЇНА», ГС «Органічна Україна».